Om os

 

Historien om Made Down Under begynder i 2014, hvor jeg første gang besøgte det fantastiske Australske kontinent, som jeg efterfølgende er blevet så ovenud begejstret for.  Australien, australierne, deres ”easy going” livsstil, naturen og i særdeleshed de mange passionerede, dedikerede og meget engagerede menenesker jeg har mødt og for hvem økologi og bæredygtighed også er en hjertesag.

 

Australien er ikke mindst yderst interessant for alle os, der er optaget af økologi, idet ca. 50% af AL økologisk dyrket jord globalt findes her - i landet Down Under!

 

 

Udgangspunktet for besøget var Gold Coast i staten Queensland, i den nordøstlige del af Australien, hvor gode venner bor.  Her fik jeg - i godt selskab - for alvor øjnene op for de vidunderlige rene, naturlige, økologisk dyrkede australske vine og kemikaliefrie/økologiske produkter til personlig pleje, som australierne i den grad er så gode til at fremstille.

 

 

Siden mit første besøg til Australien i 2014, ønskede jeg efterfølgende brændende at komme tilbage til Australien og samtidig opstod drømmen om at komme til at importere disse australske velsmagende økologiske-, naturlige- og biodynamiske vine samt et lille udvalg af lækre kemikaliefrie og økologiske hud- og personlige plejeprodukter. 

 

I 2019 gik turen så igen Down Under. Jeg tog sammen med min mand på et længere roadtrip fra Granite Belt i Queensland og ned igennem et af de største vin distrikter i Australien, Hunter Valley i staten New South Wales og ned til staten Victoria for at besøge udvalgte vinproducenter. Efterfølgende gik turen tilbage til Queensland og til Sunshine Coast for at besøge producenter af hudplejeprodukter mm.

 

         

 

Turen gik over al forventning og godt et år senere her i 2020 er drømmen blevet til virkelighed og jeg er klar til at åbne min webshop og klar til at præsentere Made Down Under's første udvalg af økologiske-, naturlige og/eller biodynamiske kvalitetsprodukter.

Jeg har selvfølgelig smagt alle vinene og testet alle produkterne, inden jeg besluttede mig for, hvilke produkter jeg ville satse på at importere - jeg kan absolut stå 100 % inde for alle vinene og alle produkterne. Det er virkelig en fest og så stor en glæde og herlig fornøjelse at kunne introducere disse skønne og lækre produkter til det danske marked. 

 

 

”Made Down Under” importerer direkte fra producenterne, som jeg alle har et personligt forhold til - og for dem alle gælder, at økologisk/ biodynamisk og kemikaliefri dyrkning og produktion er en passion og en fundamental livsstil, som matcher min passion for- og glæde og kærlighed til "rene" produkter.

 

Vi (producenterne og jeg) håber inderligt, at vores kunder får en lige så opløftende og total dejlig oplevelse ud af at nyde / anvende disse rene, naturlige og veltillavede produkter og vi håber jo så sandelig også, at I får lyst til at vende tilbage igen og igen.

 

Jeg vil jo selvfølgelig også løbende og med tiden introducere flere vine og produkter til mit sortiment, så hold endelig øje med opdateringer, nyhedsbreve mv. både her på hjemmesiden og på Facebook.

 

PS. At importere disse produkter til Danmark er ikke bare et utroligt spændende projekt for mig, men det er også første gang, jeg beskæftiger mig med import fra det australske kontinent og salg via min egen designede webshop. 

Jeg kan garantere, at jeg og en række meget kompetente mennesker gør vores yderste, men giv endelig - meget gerne feedback, så vi løbende kan forbedre og optimere til gavn og glæde for Jer!

 

                                                          

 

 

Du er også altid velkommen til at kontakte mig på telefon (40142801) eller mail (info@madedownunder.dk), hvis du har spørgsmål eller kommentarer.